Nyheter i november!

Snart bara en månad kvar till jul… och för oss pysslare är ju julen en mer hetisk högtid än någonsin, eller hur!?! December Daily-album som ska förberedas, julkort som ska tillverkas och skickas, hemgjorda presenter, wraps och snygga tags till paketen! Jag är ju en stor beundrare av May Flaum, som alltid inspirerar mig att släppa på kraven, finna enkelheten i skapandet och faktiskt få något gjort! Hon har en hel sida med inspirerande online-kurser, men just nu till jul har hon en kurs som heter Happy Holiday Crafting där den otroligt talangfulla Ashli Oliver också bidrar med ett par projekt. Kursen kostar $15 och är definitivt värd pengarna. Ett tips till dig som vill ha lite inspiration till julpysslandet! Kursen hittar du här!

Vi på Gröna Hyenan vill också gärna inspirera er i skapandet – och det gör vi naturligtvis genom vårt kit ”Julglädje”, med helt underbara dekorationer från American Crafts och Pebbles. Kitet innehåller massor av smått och gott och passar till alltmöjligt julpyssel, t ex jultags som är ett både snabbt och roligt pyssel.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Vi har också ett jättebra erbjudande till er i november månad, och det är 30% rabatt på våra Christmas Hyena-paket, de finns under ”julkit och specialkit”, men skynda er för det finna bara några få kvar i lager!!! Ange rabattkod JUL14 i kassan.

Kram från Hyenan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Cattie's kortverkstad

Monthly kits for Project Life and scrapbooking

Project Life Sverige

Monthly kits for Project Life and scrapbooking

Elle's Studio Blog

Monthly kits for Project Life and scrapbooking

Etsy Shop for planneraddictshop

Monthly kits for Project Life and scrapbooking

Monthly kits for Project Life and scrapbooking

%d bloggare gillar detta: